na vrh

O NAMA

Osnovna delatnost firme su instalacije jake i slabe struje na novoizgrađenim objektima.

Preduzeće Elektro Commerce O.D. Jovičić Petar i drugi osnovano je 2003. godine kao porodična firma u cilju savremenog poslovanja na prostoru grada Beograda i šire. Naša misija i vizija poslovanja je zadovoljan klijent, investitor i svaki budući korisnik stambenog i poslovnog prostora.

Mnogobrojni su zadovoljnii klijenti sa kojima smo sarađivali i sarađujemo, trudili smo se i trudimo se i dalje da zajedničkim dogovorom i vrhunskim kvalitetom rada i elektro materijala, ispoštujemo svaku ideju i svaki projekat, kako manjih, tako i većih objekata u dogovorenom vremenskom periodu. Sve to nam daje motivaciju i elan za ostvarivanjem još većih postignuća u savremenoj gradnji kao i proširenjem naše delatnosti.

Zahvaljujući  uspešnoj realizaciji mnogobrojnih projekata, naš stručni tim se razvio u vrhunske stručnjake za pružanje svih elektroinstalacionih usluga od početnih temeljnih radova, unutrašnjih radova, postavki video nadzora, interfonskih sistema, antenskih sistema, klimatizacije, pa sve do završnog  fantastičnog osvetlenja u skladu sa savremenim i kvalitetnim materijalima, led rasvetom mnogih renomiranih domaćih i uvoznih proizvođača. 

Kvalitetan elektro materijal, interfonske sisteme, sisteme video nadzora, opremu za klimatizaciju, antenske sisteme, završnu galanteriju i savremenu rasvetu možete nabaviti kod nas i u našoj maloprodaji sa kojom se trudimo da ispoštujemo svaku potrebu, želju i ideju svakog klijenta.

 

Hvala Vam na ukazanom poverenju.